Koolhydraatarme Italiaanse mozzarella broodjes!

Koolhydraatarme Italiaanse mozzarella broodjes!


Als je buffelmozzarella hoort en passata, denk je vast gelijk aan een heerlijke Italiaanse pasta.
Ik heb geen pasta gemaakt met deze mooie ingrediënten, maar verrassende broodjes!
Ze zijn smaakvol en super lekker bij een soepje, belegd met pesto of ander lekkers of gewoon lekker met niets!

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!

Hier komt het recept!

Ingrediënten 3 broodjes

 2,5 khd per broodje

  • 120 g (1) buffelmozzarella
  • 3 eieren
  • 30 g Griekse yoghurt
  • 20 g passata
  • 100 g amandelmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • snufje oregano

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Maak de mozzarella fijn in de keukenmachine.
Voeg de eieren, Griekse yoghurt en passata toe en maal het enkele seconden met de mozzarella mee.
Meng het samen met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over de 3 bakvormpjes.
Bak de broodjes ongeveer 35 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

3 Reacties

  1. ANNEKE Van de Vrie

    Wat is passaat en waarover je dit toe?

  2. Oma Billy

    Even een vraagje, dit lijkt me idd lekkere broodjes, maar vraag me af wat de afmeting van de bakvormpjes zijn? En misschien een tip waar koop,ik deze?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*