Als je buffelmozzarella hoort en passata, denk je vast gelijk aan een heerlijke Italiaanse pasta. Ik heb geen pasta gemaakt met deze mooie ingrediënten, maar verrassende broodjes! Ze zijn smaakvol en super lekker bij een soepje, belegd met pesto of ander lekkers of gewoon lekker met niets!
Klik hier voor meer broodjes recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKoolhydraatarme Italiaanse mozzarella broodjes!
- Bereidingstijd: 45 minuten
- Porties: 3
- Aantal koolhydraten: 2.5 g khd per broodje
Omschrijving
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!
Ingrediënten
- 120 g (1) buffelmozzarella
- 3 eieren
- 30 g Griekse yoghurt
- 20 g passata
- 100 g amandelmeel (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- snufje oregano
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Maak de mozzarella fijn in de keukenmachine.
Voeg de eieren, Griekse yoghurt en passata toe en maal het enkele seconden met de mozzarella mee.
Meng het samen met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over de 3 bakvormpjes.
Bak de broodjes ongeveer 35 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mozzarella, broodjes, brood, hoge,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Wat is passaat en waarover je dit toe?
Passata is tomatensaus! Die doe je door het mengsel 🙂
Even een vraagje, dit lijkt me idd lekkere broodjes, maar vraag me af wat de afmeting van de bakvormpjes zijn? En misschien een tip waar koop,ik deze?