Kruidige kaasbroodjes

Wij zijn er even tussenuit om even op te laden. Mailtjes en bestellingen worden daarom 2 juni verzonden en beantwoord. Voordat we zijn vertrokken heb ik deze heerlijke kruidige kaasbroodjes gebakken met Italiaanse kruiden, kaas en een beetje pit! Ze zijn om te maken en eenvoudig naar smaak aan te passen. Ik ben gek op hartige broodjes, zo lekker met een plakje salami, kaas of een kruidenbotertje. Je kan ze eenvoudig invriezen dus een voorraadje is ideaal voor de drukkere dagen.

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kruidige kaasbroodjes

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd

Omschrijving

Je kunt de broodjes maken met deze bakvorm!


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over 6 bakvormpjes. 
Strooi er nog een beetje kaas over en bak de broodjes 25 minuten in de oven.


Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Avatar foto
    Ingrid de Wit

    Oanh kan het ook zonder eiwitpoeder?

  2. Avatar foto

    Hoi, bij de ingrediënten staat 3 stuks, je vult 6 vormpjes. Is de hoeveelheid voor 3 of 6? Groetjes

  3. Avatar foto

    Hallo,
    Is het eiwitpoeder echt nodig of kan het ook zonder? Misschien iets ter vervanging?Welke functie heeft het eiwitpoeder?
    Groetjes

    • Avatar foto

      Hi Regine!

      De eiwitpoeder maakt het wat luchtiger. Je kunt ook proberen om eiwitten stijf/luchtig te kloppen en door het mengsel te mengen! ❤️

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.