Mijn vierde boek is uit!!


Lieve mensen,
 
Ik heb supertof nieuws, want EINDELIJK is het zover!!! ??
Mijn vierde kookboek, “Meer koolhydraatarme recepten Oanh’s Kitchen” is officieel binnen!!
?
 
Ik ben he-le-maal blij en kan niet wachten tot ik hem in mijn handen heb !!!! ?
Laten jullie weten wanneer jullie hem hebben ontvangen?

Zo spannend!!!! ?
 
Liefs, Oanh
Fotografie: @cutproductions
Visagist: @didivanrijssen
Locatie: Ijkgebouw

14 Comments

 1. Rita Timmer

  Hallo Oanh,
  Gefeliciteerd……..Ik had het boek al besteld bij de boekhandel, ben benieuwd of ik bericht krijg dinsdag dat ik hem mag komen halen?
  Ben erg benieuwd wat voor recepten er in staan?

  • Dankjewel Rita! Ik hoop dat je het dinsdag op kan halen. De boeken worden dinsdag wel aangeleverd dus laten we er maar vanuit gaan! Anders hooguit een dagje later 😉 Alvast heel veel plezier met het boek!

   Liefs Oanh X

 2. Hallo Oanh, Gefeliciteerd met je nieuwe boek. Ik heb het zojuist bij Bol.com besteld, moest nog iets meer bestellen en dat kon dan in een moeite door. Ben ontzettend benieuwd naar het boek. Van je boek ‘Wereldgerechten’ heb ik ontzettend veel plezier. Omdat ik diabeet ben en 4x p.d. insuline moest spuiten ben ik een paar maand geleden overgegaan op koolhydraatarm eten met als gevolg dat de insuline met 2/3 verminderd is. Geweldig toch? Ook als je richting de 70 jaar holt kun je toch nog het nodige aanpassen. Dank je wel voor al de recepten, je boeken en je site. Ik ben een supergroot fan van je. Groetjes en een heel fijne dag

  • Nouuu wat leuk om te lezen!! Ik ben blij dat je zoveel voordelen ervaart, inderdaad geweldig dat je hierdoor je insuline kan verminderen! Heel graag gedaan en ik ben alleen maar blij dat je er plezier bij beleeft.

   Groetjes terug en een fijne dag! X

 3. Hallo Oanh,
  Gefeliciteerd met je nieuwe boek. Kreeg net een bericht van de boekhandel dat het vandaag bezorgd wordt. Dan heb ik ze alle 4. Ik ben fan van je en ik ben benieuwd waar je ons nu mee gaat verrassen. Deze eetwijze heb ik gekozen om gezond af te vallen en dat gaat eigenlijk goed, langzaam maar wel goed. Mijn man (diabetes type 2) eet alleen de warme maaltijd koolhydraatarm mee, maar hoeft sindsdien bij de warme maaltijd geen insuline meer te spuiten. En hij valt ook nog af. Nou, wat wil je nog meer….
  Groeten uit Groniingen,
  Yvonne

  • Wat ongelooflijk leuk om te lezen Yvonne!! Fijn dat het jullie beide helpt en dat de recepten in de smaak vallen! ? Heel veel plezier met het nieuwe boek en dat jullie maar weer mogen genieten! ?

 4. Hallo Oanh, gefeliciteerd met je nieuwe boek. Ik wacht nog even met bestellen omdat er een winactie is… Winnen zou natuurlijk super zijn en ik doe daarom graag mee.
  Ik ben ben benieuwd naar je nieuwe recepten en kan niet wachten om ze uit te proberen. Ik vind het zo fijn dat jouw recepten altijd zo goed kloppen, daardoor lukt het altijd.

  • Dankjewel Yvonne!! Groot gelijk, heel spannend!! Nog een kleine twee weekjes wachten ? Succes en bedankt voor je compliment! ?

 5. Ik kan niet wachten toen het kon direct een besteld en wachten duurt wel lang.

  • Haha! Ja het was wel lang wachten he! ? Gelukkig is het dan eindelijk zover! Heel veel plezier met het boek Tjitske! ?

 6. En wat een mooi boek! Ik heb het deze week ontvangen en een eerste oogopslag leert heerlijke gerechten! Kaas en uienbroodjes, bloemkoolbom, omeletten,quiches… Ik moet me er nog verder in verdiepen maar hier ga ik zeker veel van maken.
  Gefeliciteerd met- en dank je wel voor deze mooie aanwinst!

 7. Anneke Holtkamp

  Heb het koolhydraat beperkt boek net ontvangen. Ten eerste vind ik de boeken een fijn formaat hebben. Duidelijk geschreven en zo makkelijk te bereiden. Ik ben een groot fan van je boeken. Ook het boek die ik vandaag gekregen heb. Geweldige recepten, zo afwisselend, lekker en makkelijk.
  Ben er weg blij mee

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.