Romige calippo ijsjes!

Gisteren heb ik deze overheerlijke romige ijsjes uit de vriezer gehaald en wat zijn ze lekker geworden! Ik heb frambozen gekozen omdat we die uit de tuin vers kunnen plukken, maar aardbeien en bramen zijn ook heerlijk! Je kunt ze lactosevrij maken door de slagroom en Griekse yoghurt te vervangen met bijvoorbeeld kokosyoghurt en kokosroom.

Als je meer trek hebt in een soort waterijs achtige calippo kun je dat maken met bijvoorbeeld suikervrije siroop!

Ik heb de ijsjes gemaakt met deze BPA-vrije siliconen ijsvormpjes.

Klik hier voor meer ijsjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Romige calippo ijsjes!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 5 minuten
  • Porties: 3 stuks
  • Aantal koolhydraten: 2,4 g khd per ijsje

Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Mix alle 5 ingrediƫnten tot een romig mengsel en verdeel het over de 3 ijsvormpjes.
Vries de ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, ijs, ijsjes, calippo, frambozen, suikervrij, keto, low carb,

Heb je mijn ebook makkelijke, snelle en toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.