Ik heb deze tortilla’s gemaakt voor de challenge deze week. De afgelopen tijd eten wij veel tortilla’s die wij omtoveren tot de lekkerste pizza’s! Ik maakt ze met deze koolhydraatarme wraps uit mijn winkeltje maar als je liever zelf tortilla’s wilt maken voor een lunch of zoals wij ze graag eten, als pizzabodem, kun je ook dit recept maken!
Klik hier voor meer tortilla recepten.
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.
PrintTortilla’s
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Porties: 4 stuks
- Aantal koolhydraten: 2,8 g khd per tortilla
Ingrediënten
- 125 g amandelmeel (klik)
- 30 g kokosmeel (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 1 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 1 ei
- 15 ml water
- 10 ml appelazijn
- snuf Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in een keukenmachine tot een deeg en maak er 4 ballen van.
Gebruik twee vellen bakpapier om de ballen plat te rollen tot tortilla’s en bak de tortilla’s kort goudbruin in de pan.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, tortilla, wrap, Mexicaans, pizza, low carb, keto
Heb je mijn ebook makkelijke, snelle en toegankelijke recepten al gezien?