Ronde zadenbroodjes

Ik heb van de week deze overheerlijke en makkelijke ronde zadenbroodjes gemaakt! Het is een mooi basisrecept voor allerlei lekkere broodjes. Probeer eens andere pitjes of zaden, en voeg wat Italiaanse kruiden, Mexicaanse kruiden, tomatenpuree, sambal of kurkuma toe. Het is allemaal zo lekker!

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!

Ingrediënten 3 broodjes

 2.8 khd per broodje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingredienten tot een egaal mengsel maar houd wat pitten en zaden over voor de garnering.
Verdeel het mengsel over 3 bakvormpjes en strooi de overige pitten en zaadjes over de broodjes.
Bak de broodjes 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn geworden.

Beleg de broodjes met alles wat je lekker vindt!

Geniet! X

5 Comments

  1. Tine Dees

    Is dit recept ok voor de pannenkoek maker?

  2. en hoelang moeten ze dan in de pannenkoekermaker??

    • Net zo lang als de andere recepten! Als je ze korter doet zie je dat het beslag nog te slap is, dan gaan ze kapot.

  3. Ik had alleen eiwitpoeder vanille in huis. Krijgt dan een licht zoetig broodje. Wil ze nu ook gaan maken en dan ipv zaden en pitten rozijnen erin. Krijg je een soort rozijnenbrood (hoop ik😉)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.