Koolhydraatarme bolussen!

Koolhydraatarme bolussen!

(Dit recept is opnieuw geplaatst wegens een storing) Ohhhhh deze bolussen…. Ze zijn HEERLIJK! Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Je kan met dit “deeg” een hoop andere dingen maken. Ik ga er morgen nog iets lekker van maken, dus blijf vooral op de hoogte!

Deze bolussen, of kaneelbroodjes zijn lekker zacht van binnen, hebben een beetje bite en ze zijn bovenal heerlijk van smaak én zijn zeer laag in koolhydraten! 

Super leuk om te maken voor Pasen of gewoon omdat het kan 😉

Hier komt het recept:

Ingrediënten 8 bolussen

0.9 khd per stuk

 

Topping:

 

Bereidingswijze:

Mix de eiwitten stijf met een snufje zout.
Smelt de mozzarella, roomkaas en boter in een pan.
Verwarm de oven voor op 180c.
Voeg nadat de kaas gesmolten is de Sukrin, wijnsteenbakpoeder, zout, kokosmeel en psylliumvezels toe, daarna de stijfgeklopte eiwitten en meng het tot een deeg.
Verdeel het deeg in 8 bolletjes en rol er 8 dikke slierten van.
Meng in een aparte schaal de Sukrin Gold en kaneel en rol de slierten erdoor.
Rol de slierten tot een bolus (maak ze maar lekker hoog want ze zakken best in) en bak de bolussen/kaneelbroodjes tot slot 25 minuten in de oven.

Ze zijn het lekkerst als ze warm zijn! Warm ze eventueel nog eventjes kort op in de oven voordat je gaat smullen.

Geniet! X

 

1 Reactie

  1. Heerlijke broodjes. Alleen plakt het deeg zo erg dat ik er geen slierten van kan rollen. Maar Een gewoon bolletje wordt ook een heerlijk broodje😁

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*