Pistolet broodjes

Ik had vandaag toch een grandioze trek in een tuna melt broodje en dan wel met een vleugje van mij! (Het recept van de tuna melt komt morgen online) Daarvoor heb ik deze overheerlijk pistoletjes gebakken die overigens ook overheerlijk zijn met pesto, mozzarella, tomaat en basilicum (mijn all-time favorite belegde broodje) of met sambal, geitenkaas en een zongedroogd tomaatje, of met kruidenroomkaas en gerookte zalm met rucola.. Er zijn zoveel lekkere combinaties!

Hier komt het recept van de pistoletjes:

En ik heb deze bakvormpjes gebruikt!

IngrediΓ«nten 4 pistoletjes

Β 2.3 khd per broodje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 4 bakvormpjes en bak de pistoletjes 20 minuten in de oven.

Beleg het pistolet met alles wat je lekker vindt en geniet!

X

7 Comments

  1. Ingrid Raaijmakers

    Dank voor je inspiratie en fantastische boeken! Het zou leuk zijn als je ook kookfilmpjes gaat doen!

  2. Kan de kwark ook vervangen worden door Griekse yoghurt?

  3. In het recept staat de gebr lijnzaad doorgestreept. Moet het er nu wel in of niet? Ik zie dat in meer recepten nl

    • Ja dat is als je op het ingrediΓ«nt klikt, dan komt er een streep door. Een soort van afvink functie is het πŸ€—

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.