Blueberry crumble cakes!

Vandaag heb ik deze overheerlijke blueberry crumble cakes gemaakt! Ze zijn makkelijk om te maken en super lekker! Ik vind het heerlijk met een dotje roomkaas of natuurlijk een vers geklopt dot slagroom! 

Klik hier voor meer leuke baksel recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Blueberry crumble cakes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 5
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt!


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten behalve de ingrediënten van de crumble top.
Verdeel het over 5 triangel vormpjes.
Maak dan de crumble top door de ingrediënten te mengen en te kruimelen over het andere mengsel in de bakvormpjes.
Bak de cakes ongeveer 30 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn geworden.

Heerlijk met een beetje roomkaas!


Notities

Probeer eens rood fruit voor de variatie!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, blueberry, blauwe, bessen, gebak, gebakje, taart, triangel,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Avatar foto
    Nancy Smeets

    Wat zijn de voedingswaardes per cakeje

  2. Avatar foto
    Dylan Waterman

    `Hi Oahn,

    Klopt het dat deze cake 49 khd bevat, zoals hierboven vermeld?
    of is het 4,9 khd?? aan de hand van de ingredienten lijkt mij 49 khd per stukje cake namelijk wel echt ontzettend veel.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.