Blueberry crumble cakes!

Blueberry crumble cakes!


Vandaag heb ik deze overheerlijke blueberry crumble cakes gemaakt!
Ze zijn makkelijk om te maken en super lekker! Ik vind het heerlijk met een dotje roomkaas of natuurlijk een vers geklopt dot slagroom! <3

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!

Hier komt het recept!

Ingrediënten 5 crumble cakes

4g khd per cake

  • 40 g gesmolten roomboter
  • 45 Sukrin Gold
  • 2 eieren
  • 2 tl vanille-aroma
  • 125 g amandelmeel
  • 20 g kokosmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • 80 g Griekse Yoghurt
  • 50 g blauwe bessen

Crumble top:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng de ingrediënten behalve de ingrediënten van de crumble top.
Verdeel het over 5 triangel vormpjes.
Maak dan de crumble top door de ingrediënten te mengen en te kruimelen over het andere mengsel in de bakvormpjes.
Bak de cakes ongeveer 30 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn geworden.

Heerlijk met een beetje roomkaas!

Tip van flip: Probeer eens rood fruit!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*