Rode curry uit de slowcooker!

Het is de afgelopen dagen een gezellig ziekenboegje thuis dus was er weinig tijd over om uitgebreid te koken. Desondanks hebben te toch nog heerlijk kunnen eten dankzij de slowcooker! Het was een kwestie van ingrediënten toevoegen en de slowcooker de rest van het werk laten doen. Helemaal top op dagen als deze!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rode curry uit de slowcooker!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 3

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 2 el rode currypasta
  • 150 g paprika
  • 2 cm bij 2 cm blokje gember
  • 2 cm bij 2 cm blokje laos
  • 600 ml romige kokosmelk
  • 1 afgestreken el kerrie massala
  • snuf knoflookpoeder
  • snuf uienpoeder
  • snuf gemalen komijnzaad
  • snuf gemalen korianderzaad
  • 3 laurierblaadjes
  • 200 g paddenstoelenmix
  • 100 g tauge

Bereidingswijze

Snijd de groenten.
Doe alle ingrediënten behalve de paddenstoelenmix en tauge in de slowcooker en zet hem 6 uur op low.
Doe daarna de tauge en de paddenstoelen in de slowcooker en zet hem tot slot nog een uurtje op high.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, slowcooker, stoofpot, diner, curry, rode,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.