Chocolade Pindakaas Mugcake!

Ik heb deze heerlijke snelle mugcake gemaakt. In een handomdraai op tafel getoverd!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade Pindakaas Mug cake!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng het eitje met alle ingrediënten in een magnetronbestendige mok.
Doe het voor 2 minuten in de magnetron op 750 watt.


Notities

Als je geen magnetron hebt kun je het in de oven maken op 160c voor 20a25 minuten!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, mugcake, mug, cake, pindakaas,

 

[/ingredients]

8 Comments

  1. Kun je ipv de chocolade ook choco nibs gebruiken of zijn die dan te koolhydraatrijk?

  2. Bij mij wordt de mugcake zo droog. ik heb hem al 20 sec. korter in de magnetron gedaan, maar dat helpt niet. Wat kan ik weglaten of toevoegen om hem smeuïger te krijgen?

  3. Ik verdraag geen slagroom. Mag ik dit vervangen door kokosmelk?

  4. Erg lekker. Ga nu proberen het savonds in de mok klaar te zetten dan smorgens in de magnetron. Als dat lukt kan mijn man het om drie s’ ochtends ete. ??

  5. Hey Oanh,

    Hoeveel koolhydraten bevat dit gerecht ongeveer? Ik heb mezelf op 40 gram maximaal per dag gezet om goed in Ketose te blijven. Misschien idee om dit bij al je gerechten aan te geven, dat maakt de dagelijkse koolhydraat puzzle makkelijker!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.