Gehaktrol gevuld met veggies!

Ik heb vandaag een verzoekjes dag gedaan op de facebook blog voor het avondeten! Er waren veel heerlijke suggesties binnen gekomen en het was lastig kiezen, maar ik heb gekozen voor de gehaktrol! We hebben er heerlijk van gesmuld en we hebben een mooie portie over voor morgen.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gehaktrol gevuld met veggies!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 3 personen
  • Aantal koolhydraten: 8.5khd per persoon

Omschrijving

Gebruik deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de gehaktrol!


Ingrediënten

  • 600 g gehakt
  • 1 ei
  • snufje peper
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sambal
  • 1 tl mosterd
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • 100 g champignons
  • 50 g ui
  • 100 g wortel
  • 100 g paprika
  • 250 g passata

Bereidingswijze

Kruid het gehakt met het ei, peper, paprikapoeder, sojasaus, sambal en mosterd.
Leg de ontbijtspek plakjes iets overlappend onder elkaar en verdeel het gehakt over het ontbijtspek.
Snijd de champignons, ui, wortel en paprika in stukjes.
Fruit het ui met de wortel enkele minuten en voeg daarna de champignons en paprika toe.
Doe de helft van de groenten in het midden verticaal op het gehakt en rol de gehaktrol dicht.
Doe de passata bij de overige helft groenten in de pan en bak het enkele minuten mee.
Verwarm de oven op 200c.

Leg de gehaktrol in een ovenschaal en giet de passata bij de gehaktrol in de schaal.
Doe de ovenschaal 60 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, gehakt, gehaktbrood, brood,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

16 Comments

  1. Avatar foto

    Hmmmm het was heerlijk.

  2. Avatar foto
    Gerard van der Maat

    Wat is passata?

  3. Avatar foto

    Ook man en meiden vonden hem heerlijk..

  4. Avatar foto

    Kan je hier ook nog iets van groenten bij eten

  5. Avatar foto
    Karin Brockmann

    Hoi Oahn. Wat een heerlijk recept. Had geen passata in huis maar wel een blikje tomatenpuree, beetje water erbij en wat Italiaanse kruiden. Het was zaligggg!

  6. Avatar foto

    Wat een leuk recept, ik heb het geprobeerd, maar de saus was bij mij wat dun en het gehakt iets droog. Misschien toch iets te lang in de oven? Ik heb wel zitten smullen hoor.

  7. Avatar foto

    Vandaag gemaakt, super lekker. We hebben er van genoten.

  8. Avatar foto

    Het was echt mega mega lekker! Dank je wel ! Wij hebben een kleine aanpassing genaakt : omdat we geen paprika eten hebben we er courgette in gedaan. 500 ml passata ipv 250 ml. En we hebben het maar een half uurtje in de oven gedaan. Lekker sappig gehakt !

  9. Avatar foto

    Het was erg lekker. Wij deden er schijfjes komkommer ernaast, om ook een fris element te hebben en lekker door de saus te halen. Deze ga ik vaker maken!

  10. Avatar foto

    Wat was dit een heerlijk gerecht! Wij hadden nog een restje geraspte kaas over, dat hebben wij eerst op het gehakt gelegd en toen de groente en oprollen maar, ik heb het met broccolirijst gegeten en mijn pan met spaghetti er n morgen nog een lekker restje over, yammie 😋

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.