Frittata!

Deze week heb ik gekozen voor een airfryer recept die makkelijk is om te maken en vooral snel! Ideaal voor na een dagje werk en ook perfect om je left overs te gebruiken.

Klik hier voor meer smakelijke lunch recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frittata!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 4.5khd

Ingrediënten

  • 1 el kokosolie
  • 30 g ui
  • 50 g champignons
  • 60 g spinazie
  • 50 g chorizo
  • 3 eieren
  • 3 el ongezoete amandelmelk
  • 1 tl tomatenpuree
  • 40 g geraspte kaas
  • peper, zout, paprikapoeder, chili flakes

Bereidingswijze

Snijd de ui en fruit de ui met kokosolie in een pannetje.
Snijd de champignons in plakjes en doe het bij de ui in het pannetje en bak het kort mee.
Snijd ondertussen de chorizo in blokjes en doe het samen met de spinazie in het pannetje.
Doe alles in een ovenschaaltje.
Kluts het ei met melk en tomatenpuree, giet het over het geheel in de schaal en strooi de geraspte kaas en droge kruiden over het gerecht.
Doe de schaal 8 minuten in een voorverwarmde airfryer op 175c.
(als je geen airfryer hebt doe je hetzelfde alleen dan voor 25 minuten in de oven)


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, oven, schotel, frittata, omelet,

7 Comments

  1. Avatar foto

    Zou dit ook kunnen met kipgehakt

  2. Avatar foto

    25 min. In de oven bedoel je?

  3. Avatar foto

    Te lekker Oanh! Ik had ‘t alleen voor mezelf gemaakt als probeersel maar de hele familie zat te smeken om een hapje en dus de volgende frittata wordt dus x5 en in de oven want dan is zelfs de airfryer xl te klein!

  4. Avatar foto

    Zijn de gerechten voor 1 of meerdere personen

  5. Avatar foto

    ik doe mozarella ipv geraspte kaas; dat maakt de pizza nog wat ‘steviger’

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.