Gisteren maakte ik deze verrukkelijke broodjes voor een heerlijk hartige brunch en om de voorraad in de vriezer weer bij te vullen. Ze zijn natuurlijk koolhydraatarm, tegelijkertijd glutenvrij, mega makkelijk om te maken en ook perfect om als basis te gebruiken voor allerlei smakelijke variaties. Je kunt bijvoorbeeld tomatenpuree of sambal toevoegen aan het beslag, ook echt een aanrader!
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt! (deze week in de aanbieding)
Klik hier voor meer broodjes recepten.
Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten.
PrintKaas uien broodjes
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Porties: 8 broodjes
- Aantal koolhydraten: 2 g khd per broodje
Ingrediënten
- 3 eieren
- 100 g kruidenroomkaas
- 180 g amandelmeel (klik)
- 50 g geraspte kaas
- 50 g uien
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1 tl Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Snijd de uien in dunne dingen en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel. (laat een beetje ui en geraspte kaas over)
Vul de vormpjes met het mengsel en verdeel de overige ui en geraspte kaas over de broodjes.
Bak de broodjes ongeveer 30 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, broodjes, brood, triangel, jungle, kaas, uien
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!