Kaas uien broodjes

Gisteren maakte ik deze verrukkelijke broodjes voor een heerlijk hartige brunch en om de voorraad in de vriezer weer bij te vullen. Ze zijn natuurlijk koolhydraatarm, tegelijkertijd glutenvrij, mega makkelijk om te maken en ook perfect om als basis te gebruiken voor allerlei smakelijke variaties. Je kunt bijvoorbeeld tomatenpuree of sambal toevoegen aan het beslag, ook echt een aanrader!

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt! (deze week in de aanbieding)

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kaas uien broodjes

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 8 broodjes
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per broodje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Snijd de uien in dunne dingen en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel. (laat een beetje ui en geraspte kaas over)
Vul de vormpjes met het mengsel en verdeel de overige ui en geraspte kaas over de broodjes.

Bak de broodjes ongeveer 30 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, broodjes, brood, triangel, jungle, kaas, uien

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.