Ik heb deze heerlijke kaasbroodjes gemaakt voor in de pannenkoekenmaker. Niet alleen ideaal voor het maken van pannenkoeken, maar ook voor heerlijke broodjes! Lekker snel in elkaar geflanst en heerlijk met pesto, mozzarella, tomaat en verse basilicum! Sambal is er ook heerlijk bij als je van een beetje spie houdt. Wat is jullie favoriete, lekkerste en makkelijkste broodjes recept?
Je kunt de pannenkoeken ook in de oven maken. Bak de pannenkoeken dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!
Klik hier voor meer recepten met de pannenkoekenmaker.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKaasbroodjes
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Porties: 2
- Aantal koolhydraten: 2.7 g khd per stuk
Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 35 g amandelmeel (klik)
- 10 g eiwitpoeder (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1 ei
- 25 g gesmolten roomboter
- 25 g volle kwark
- 10 g tomatenpuree
- 40 g kruidenroomkaas
- 15 g geraspte kaas
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng alle ingredienten tot een homogene massa en doe een beetje boter in beide vormen.
Verdeel het mengsel over de vormpjes en bak de broodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Notities
Je kunt de pannenkoeken ook in de oven maken. Bak de pannenkoeken dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brood, kaas, broodjes, pannenkoek, pannenkoekenmaker,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!