Vandaag heb ik 4 heerlijke recepten gemaakt voor de challenge waaronder deze smakelijke kaneelkoekjes. Het wordt namelijk weer steeds vroeger donker en de ochtenden een stuk kouder. De herfst komt voelbaar dichtbij en dat betekend dat het tijd is voor recepten met een vleugje herfst. Deze kaneelkoekjes passen helemaal bij de seizoensverandering en zijn heerlijk als tussendoortje samen bij een warm kopje koffie of thee.
Zijn jullie al benieuwd naar het recept?
Ingrediënten 16 koekjes
0.6 g khd per koekje- 175 g amandelmeel
- 75 g roomboter op kamertemperatuur
- 3 tl kaneel
- 1/2 tl gemberpoeder
- 1 tl vanille-extract
- 30 g Sukrin Gold
- 1 ei
- 1/4 tl xanthaangom
- snufje zout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten tot een egale deeg en maak er 16 bolletjes van.
Verdeel de bolletjes op een bakmat en druk de balletjes tot een dikte van ongeveer 0,5cm.
Bak de koekjes 15-20 minuten goudbruin.
Geniet! X