Vandaag heb ik 4 heerlijke recepten gemaakt voor de challenge waaronder deze smakelijke kaneelkoekjes. Het wordt namelijk weer steeds vroeger donker en de ochtenden een stuk kouder. De herfst komt voelbaar dichtbij en dat betekend dat het tijd is voor recepten met een vleugje herfst. Deze kaneelkoekjes passen helemaal bij de seizoensverandering en zijn heerlijk als tussendoortje samen bij een warm kopje koffie of thee.
Klik hier voor meer koekjes recepten!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Print
Kaneelkoekjes
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 16
- Aantal koolhydraten: 0.6 g khd per stuk
Ingrediënten
- 175 g amandelmeel (klik)
- 75 g roomboter op kamertemperatuur
- 3 tl kaneel
- 1/2 tl gemberpoeder
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 30 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 ei
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingredienten tot een egale deeg en maak er 16 bolletjes van.
Verdeel de bolletjes op een bakmat en druk de balletjes tot een dikte van ongeveer 0,5cm.
Bak de koekjes 15-20 minuten goudbruin.
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
