Anijskrollen!

Vandaag heb ik deze super leuke anijskrollen gemaakt. Heerlijk van smaak en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Je kunt ze ook invriezen!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme anijskrollen!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, psylliumvezels, anijszaakjes, gist en zout.
Verwarm de melk lauw/warm en schenk het bij de rest in de kom en meng het tot een geheel.
Voeg het ei toe, scheur de boter in kleine stukjes en voeg het bij de rest en meng het weer tot een geheel.
Leg een natte theedoek over de kom en laat het minimaal 45 rusten op een warme plek (of in de oven op 30-35 graden)
Verwarm de oven op 160c.
Verdeel het beslag dan over 6 bakvormpjes en bak de anijskrullen 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, anijs, krollen, anijskrollen, broodjes, brood, cake, cakeje

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Avatar foto

    Waar kan ik wijsteenpoeder mee ruilen en welje verhouding

  2. Avatar foto

    Gist heeft suiker nodig om te werken, heb ik altijd gehoord. Ik zie geen suiker in de lijst. Rijst het deeg wel zo?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.