Notenrepen!

Vandaag heb ik deze heerlijk vullende repen gemaakt! In het weekend vind ik toch altijd wel fijn om iets mee te nemen als we de deur uit gaan als lekker tussendoortje. Dat scheelt weer een hongerig momentje!
Deze zijn ideaal en ook nog te customizen naar eigen smaak. Je kan er bijvoorbeeld stukjes chocolade bij doen of andere noten gebruiken die je lekker vindt!

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Klik hier voor meer repen recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme notenrepen!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 5
  • Aantal koolhydraten: 5.7 g khd per reep

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160.
Doe de amandelen, pecannoten, pinda’s en macadamianoten in een keukenmachine en maal het kort, niet helemaal fijn zodat er nog wat grotere stukjes noten in zitten.
Voeg de gebroken lijnzaad, pompoenpitten, bruine suikervervanger en stroopvervanger toe en meng het tot een geheel.
Verdeel het notenmengsel over de 4 reepvormpjes en druk het goed aan met natte vingers.
Bak de repen 20 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, noten, repen, tussendoortje, snack

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

18 Comments

  1. Avatar foto

    Wil deze zeker eens gaan proberen zien er lekker uit, maar 20 minuten op hoeveel graden?

  2. Avatar foto
    José Broeke

    Smaakt heerlijk net gemaakt.

  3. Avatar foto

    Is er een vervanger voor de siroop?

    • Avatar foto

      De siroop is wel een must, anders blijft het niet bij elkaar. Maar je kan wel een ei proberen? Maar dat wordt het wel heel anders 🤗

    • Avatar foto
      Hike Flurina Hiemstra

      Ik ga het proberen met chocola, dat houdt de boel ook wel bij elkaar denk ik!

    • Avatar foto

      Ze zijn echt super lekker, maar hoe voorkom ik dat ze keihard worden? Ik heb een vorm voor 8 repen en bewaar ze in een plastic vershouddoos, maar na een poosje zijn ze niet smeuïg meer….

  4. Avatar foto

    Hoeveel khd zitten er in een.reep

  5. Avatar foto

    Noten zijn zo al lekker maar deze repen bevatten best wat zoetstoffen…kan dat ook met wat anders of zonder of dienen de zoetstoffen als de “lijm” voor de noten zeg maar?

  6. Avatar foto

    Héérlijke repen Oanh. Vanmiddag gemaakt. Ze breken alleen heel gemakkelijk. Is dat bij jou ook? In ieder geval gaan deze vaker gemaakt worden. Absoluut.

    • Avatar foto

      Lijken me heerlijk maar kan ik de repen in de vriezer laten liggen tot op de dag dat ik ze wil eten ? Dan kan ik een voorraadkelder maken 😀
      Groetjes Jolanda

  7. Avatar foto

    Hoi Oanh, inmiddels al een paar keer je reepjes gemaakt. Intussen zien ze er nét zo uit als de jouwe op de foto bij het recept. Het is even oefenen. Vooral goed aandrukken is van belang. Ik heb er een aantal in een bakje in de koelkast. Zo makkelijk. Super bedankt voor het recept👍😀

  8. Avatar foto

    In een woord…verrukkelijk! Nu al meerdere keren gemaakt.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.