Koolhydraatarme notenrepen!

Koolhydraatarme notenrepen!

Vandaag heb ik deze heerlijk vullende repen gemaakt! In het weekend vind ik toch altijd wel fijn om iets mee te nemen als we de deur uit gaan als lekker tussendoortje. Dat scheelt weer een chagrijnig momentje!
Deze zijn ideaal en ook nog te customizen naar eigen smaak. Je kan er bijvoorbeeld stukjes chocolade bij doen of andere noten gebruiken die je lekker vindt!

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Ingrediënten 5 repen

 5.7 khd per reep

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160.
Doe de amandelen, pecannoten, pinda’s en macadamianoten in een keukenmachine en maal het kort, niet helemaal fijn zodat er nog wat grotere stukjes noten in zitten.
Voeg de gebroken lijnzaad, pompoenpitten, Sukrin Gold en fiber sirup toe en meng het tot een geheel.
Verdeel het notenmengsel over de 4 reepvormpjes en druk het goed aan met natte vingers.
Bak de repen 20 minuten in de oven.

Geniet! X

12 Reacties

  1. Wil deze zeker eens gaan proberen zien er lekker uit, maar 20 minuten op hoeveel graden?

  2. José Broeke

    Smaakt heerlijk net gemaakt.

  3. Is er een vervanger voor de siroop?

    • De siroop is wel een must, anders blijft het niet bij elkaar. Maar je kan wel een ei proberen? Maar dat wordt het wel heel anders 🤗

  4. Noten zijn zo al lekker maar deze repen bevatten best wat zoetstoffen…kan dat ook met wat anders of zonder of dienen de zoetstoffen als de “lijm” voor de noten zeg maar?

  5. Héérlijke repen Oanh. Vanmiddag gemaakt. Ze breken alleen heel gemakkelijk. Is dat bij jou ook? In ieder geval gaan deze vaker gemaakt worden. Absoluut.

  6. Hoi Oanh, inmiddels al een paar keer je reepjes gemaakt. Intussen zien ze er nét zo uit als de jouwe op de foto bij het recept. Het is even oefenen. Vooral goed aandrukken is van belang. Ik heb er een aantal in een bakje in de koelkast. Zo makkelijk. Super bedankt voor het recept👍😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*