Koolhydraatarme koffie Freakshake!

Deze week is het deze overheerlijke en meesterlijke Freakshake geworden! In letterlijk 5 minuten in elkaar geflanst. Het is er eentje die je maakt voor een échte feestelijke gelegenheid want, nouja je ziet het.. Het is een en al feest in een glas! Ik heb het gemaakt met een basis van creamy koffie fluff met daarbovenop slagroom, marshmallows en een heerlijke chocolade reep! Natuurlijk is deze freakshake te customizen naar smaak.  Ik ga er een dezer dagen eentje maken met aardbeiensmaak ipv koffie!

Deze shake is voor 1 groot glas, maar kan makkelijk voor 2 personen aangezien hij heerlijk machtig is.

De marshmallows en overheerlijke repen vind je natuurlijk in mijn winkeltje!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme koffie Freakshake!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 0.5 g khd

Ingrediënten

Topping:


Bereidingswijze

Voeg alle ingrediënten samen en blijf mixen (zeker wel 1,5 tot 2 minuten) tot het een mooi luchtig, fluffy en glanzend mengsel is geworden.
Schep het in een glas en top het met opgeklopte slagroom, marshmallows en je favoriete koolhydraatarme reep!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, freak, shake, ijs, koffie, milkshake, marshmallows,

6 Comments

  1. Bernadette

    Whaaaaahhhhh dat maakt mn dochter altijd en dan kan ik alleen maar toekijken 😆 hier ga ik mezelf zeker op trakteren 💃

  2. Lidy Ramakers

    De marchmellows bevatten 80% kh.
    Zit dat in de polyolen?
    Als ik dit in de winkel zag staan zou ik het zo laten liggen.

  3. Het bleef gewoon vloeibaar bij mij, ik heb lang gemixt. Ik heb normale sukrin gebruikt kan dat het zijn? Ben benieuwd naar een chocolade variant 😊

    • Het duurt ook best lang en je hebt wel echt de korrels nodig. Water en die korrels zouden gewoon fluffy moeten worden na flink mixen!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.