Koolhydraatarme witte chocolade frambozen Magnums!

Deze ijsjes zijn werkelijk waar hemels! Ze hebben een krokant jasje van heerlijke witte chocolade met een romige vanille-frambozen vulling en witte chocolade chunks. Daar ga je toch spontaan van watertanden? Naast dat ze hemels zijn, zijn ze ook helemaal niet moeilijk om te maken! Ik heb ze gemaakt met de magnum ijsvormpjes uit Oanh’s Winkeltje en natuurlijk de witte chocolade repen uit mijn winkeltje! 🥰

Ingrediënten 4 magnums

6.9 khd per magnum

Bereidingswijze:

Mix de slagroom met frambozen, Sukrin en vanille lobbig en vul de magnum vormpjes met de vulling.
Leg de vormpjes minimaal 4 uur in de vriezer.

Smelt de witte chocolade au-bain marie.
Haal de ijsjes uit de vorm en dip de ijsjes in de chocolade.
Leg de ijsjes nogmaals een half uurtje in de vriezer.

Enjoy! X

Pre-order mijn nieuwste boek:

One Comment

  1. Lidy Ramakers

    Hoe komt het dat bij jullie de choco van balance €0,25 goedkoper is?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.