Magnums witte chocolade frambozen

Deze ijsjes zijn werkelijk waar hemels! Ze hebben een krokant jasje van heerlijke witte chocolade met een romige vanille-frambozen vulling en witte chocolade chunks. Daar ga je toch spontaan van watertanden? Naast dat ze hemels zijn, zijn ze ook helemaal niet moeilijk om te maken! Ik heb ze gemaakt met deze magnum ijsvormpjes uit Oanh’s Winkeltje en natuurlijk de witte chocolade repen uit mijn winkeltje! 

Meer ijs recepten vind je hier.

Bekijk mijn zesde kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme witte chocolade frambozen Magnums!

  • Bereidingstijd: 4 uur en 15 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 7 g khd per stuk


Bereidingswijze

Mix de slagroom met frambozen, bruine suikervervanger en vanille lobbig en vul de magnum vormpjes met de vulling.
Leg de vormpjes minimaal 4 uur in de vriezer.

Smelt de witte chocolade au-bain marie.
Haal de ijsjes uit de vorm en dip de ijsjes in de chocolade.
Leg de ijsjes nogmaals een half uurtje in de vriezer.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnum, magnums, ijs, ijsjes, frambozen, witte, chocolade

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Avatar foto
    Lidy Ramakers

    Hoe komt het dat bij jullie de choco van balance €0,25 goedkoper is?

  2. Avatar foto

    Volgens mij kan je witte chocolade ook zelf maken? Is dat niet beter? Weet jij hoe het moet? Iets met cocao boter dacht ik

  3. Avatar foto

    Heb de ijsjes gemaakt met aardbeien. Erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

  4. Avatar foto

    Waarom pakt mijn ijsjes de witte chocolade niet?
    Ze hebben de hele nacht in de vriezer gelegen maar de chocola valt er zo weer af
    Ik gebruik ook de balance witte chocola

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.