Deze ijsjes zijn werkelijk waar hemels! Ze hebben een krokant jasje van heerlijke witte chocolade met een romige vanille-frambozen vulling en witte chocolade chunks. Daar ga je toch spontaan van watertanden? Naast dat ze hemels zijn, zijn ze ook helemaal niet moeilijk om te maken! Ik heb ze gemaakt met deze magnum ijsvormpjes uit Oanh’s Winkeltje en natuurlijk de witte chocolade repen uit mijn winkeltje!Â
Meer ijs recepten vind je hier.
Bekijk mijn zesde kookboek hier voor meer exclusieve recepten.
PrintKoolhydraatarme witte chocolade frambozen Magnums!
- Bereidingstijd: 4 uur en 15 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 7 g khd per stuk
Ingrediënten
- 200 ml slagroom
- 40 g frambozen
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 200 g koolhydraatarme witte chocolade (klik hier)
Bereidingswijze
Mix de slagroom met frambozen, bruine suikervervanger en vanille lobbig en vul de magnum vormpjes met de vulling.
Leg de vormpjes minimaal 4 uur in de vriezer.
Smelt de witte chocolade au-bain marie.
Haal de ijsjes uit de vorm en dip de ijsjes in de chocolade.
Leg de ijsjes nogmaals een half uurtje in de vriezer.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnum, magnums, ijs, ijsjes, frambozen, witte, chocolade
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Hoe komt het dat bij jullie de choco van balance €0,25 goedkoper is?
Volgens mij kan je witte chocolade ook zelf maken? Is dat niet beter? Weet jij hoe het moet? Iets met cocao boter dacht ik
Heb de ijsjes gemaakt met aardbeien. Erg lekker. Voor herhaling vatbaar.
Waarom pakt mijn ijsjes de witte chocolade niet?
Ze hebben de hele nacht in de vriezer gelegen maar de chocola valt er zo weer af
Ik gebruik ook de balance witte chocola