Krentenbollen

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme krentenbollen!

  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Porties: 5
  • Aantal koolhydraten: 6.6 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten behalve het water.
Voeg als laatst het water toe en laat het mengsel ongeveer 30 minuten rijzen in een kom, met daaroverheen een warme vochtige theedoek, op een warme plek. Bijvoorbeeld bij de haard of kachel.
Verwarm de oven op 160c.
Verdeel het mengsel over 5 bakvormpjes en bak de broodjes tot slot 40-45 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, krenten, rozijnen, bol, bollen, krentenbollen,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.