Koolhydraatarme pesto broodjes!

Vandaag heb ik geluncht met deze heerlijke broodjes! De combinatie tomaat, mozzarella en pesto vind ik een goddelijke combinatie, en dat op deze broodjes is gewoonweg heerlijk! Je kan de groene pesto vervangen met bijvoorbeeld rode pesto en variëren met de kruiden is ook een tip!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme pesto broodjes!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 3.6 g khd

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

  • 50 g amandelmeel
  • 50 g gemalen hazelnoten
  • 25 g boter
  • 25 g Griekse yoghurt
  • 2 eieren
  • 50 g pesto
  • 1 tl Italiaanse kruidenmix
  • 2 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • topping: pijnboompitten, parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 3 bakvormpjes.
Top de broodjes met pijnboompitten en parmezaanse kaas en bak de broodjes 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pesto, broodjes, brood, Italiaans

11 Comments

  1. Hallo
    Mijn vraag is kan ik inplaats van hazelnootmeel ook havermeel gebruiken?
    BVD

  2. Kan er ook een andere meelsoort gebruikt worden ipv hazelnootmeel?

  3. Waar kan ik de pesto door vervangen? Ivm allergie

    • De pesto is er puur voor de smaak. Als je andere kruiden hebt waar je dol op bent, of bijvoorbeeld kruidenroomkaas is dat ook prima hoor! 🤗

  4. Kan de amandelmeel en hazelnotenmeel 1:1 aangepast worden?

  5. Kan ik de broodjes ook invriezen

  6. Kan ik de broodjes ook invriezen oahn

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.