Makreel met rode bietensalade

Vandaag heb ik genoten van deze rode bieten makreel lunch. Hij is erg eenvoudig om te maken en super gezond! 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Makreel met rode bietensalade

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten:

Ingrediënten

  • 50 g gemengde sla
  • 80 g biet (1 stuk)
  • 1/2 makreel
  • 6 tommies
  • 1 augurk (kesbeke)
  • 10 zilveruitjes

Bereidingswijze

Leg de sla op een bord en snijd de biet in plakjes. Verdeel de plakjes biet over de sla.
Haal de makreel uit z’n jasje en verwijder de graatjes.
Snijd de tommies en augurkjes en leg tot slot de makreel en de gesneden tommies, augurkjes en zilveruitjes over de sla en bietjes.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, makreel, biet, bieten, salade,

2 Comments

  1. Eufrasia ,J,M, van Oijen - de Bruin

    Deze ga ik beslist een keertje maken , ben gek op vis .

  2. Eufrasia ,J,M, van Oijen - de Bruin

    Ziet er allemaal lekker uit , vooral die salade met vis .

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.