Slagroom taart!

Deze week heb ik gekozen om deze overheerlijke slagroomtaart te maken!

Klik hier voor meer taart recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Slagroom taart!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 8 punten
  • Aantal koolhydraten: 2.8 khd per punt

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160 c. Smelt de boter, klop de eieren voor enkele minuten luchtig met een mixer en meng alle ingrediënten van het cakebeslag bij elkaar.
Vet een springvorm in met boter en bak de cake voor 30 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de slagroom lobbig te kloppen met erythritol en vanille. Roer de mascarpone zacht en meng het bij de slagroom. Als de cake klaar is en afgekoeld, snijd je de cake in twee plakken. Smeer op beide plakken een laag vulling en leg de plakken op elkaar. Garneer de taart met frambozen.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, slagroom, taart, gebak,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

19 Comments

  1. Avatar foto

    Dat gaan we uitproberen. Als dit maakt dat ik ook taart kan eten zonder dat dit mijn Diabetes type 2 beïnvloed maakt dat het leven een stuk leuker en feestjes aangenamer.

  2. Avatar foto

    mmmm Hij ziet er lekker uit dank je wel

  3. Avatar foto

    Ziet er goed uit! Ga ik zeker maken!

  4. Avatar foto

    Deze ga ik zoiezo dit weekend maken ! Hij ziet er heeeeeerlijk uit !

  5. Avatar foto

    Hoeveel kh aub ziet er heerlijk uir

  6. Avatar foto

    Ik vind het knap hoe je alles weer uitgevogeld hebt. Ziet er weer lekker uit!
    .

  7. Avatar foto

    Hoi Sherina,

    Tuurlijk kan dat! Mijn voorkeur gaat uit naar stevia kristal sweet omdat het natuurlijk is en het geen bittere nasmaak heeft ☺️

    Groetjes Oanh

  8. Avatar foto
    Olga de jager

    Het deeg rijst niet en blijft vloeibaar. Wat doe ik fout

    • Avatar foto

      Je kunt de eieren luchtig mixen met de mixer en ik weet niet zo goed hoe het komt dat het vloeibaar blijft. Als he goed is moet de amandelmeel en vooral kokosmeel het vocht opnemem.

  9. Avatar foto

    Hallo oath. Is deze taart ook koolhydraatarm

  10. Avatar foto

    Hoi! Hoeveel CM doorsnee is de vorm waarin je de taart maakt? Aangezien je er 8 punten uit haalt denk ik een ronde vorm van 20 CM doorsnee? Groetjes Marieke

  11. Avatar foto
    Manon Jacobs-Sosef

    Hallo Oanh,

    Ziet er heerlijk uit. Welke maat springvorm heb je hier gebruikt?

    Met vriendelijke groet,

    Manon

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.