Pannenkoeken bacon kaas met stroop!

Ik heb gisteren deze hartige pannenkoek als ontbijt genuttigd. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk! Je kunt het recept gebruiken als basis voor allerlei variaties.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pannenkoeken bacon kaas met stroop!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 1.6 g khd

Ingrediënten

  • 2 plakjes ontbijtspek
  • 40 roomkaas
  • 1 ei
  • ongezoete amandelmelk
  • geraspte kaas
  • stroopvervanger 

Bereidingswijze

Meng de roomkaas, ei en voeg amandelmelk toe tot een mooi beslag (maak het niet te waterig)
Bak de ontbijtspek crispy in een pan en doe het beslag erbij.
Draai de pannenkoek voorzichtig om als hij goudbruin is en strooi er geraspte kaas over.
Doe tot slot wat stroopvervanger over de pannenkoek en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, bacon, stroop, siroop,

6 Comments

  1. marga de maar

    Ga ik vanavond gelijk maken

  2. Beste Oanh,
    Hoeveel melk en kun je ook gewone melk gebruiken?
    En wat is beter volle of half volle melk?

    Groetjes Ap

  3. Ik heb het net gemaakt. Pannenkoek bleef niet heel, het zag er eerder uit als scrambled eggs😄
    Smaak is wel goed

    • Ah! Je hebt in vergelijking met gewone pannenkoeken wel meer geduld nodig en hij is inderdaad iets kwetsbaarder. Gelukkig smaakte hij wel goed! 🙂

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.