Ik heb gisteren deze hartige pannenkoek als ontbijt genuttigd. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk! Je kunt het recept gebruiken als basis voor allerlei variaties.
Klik hier voor meer pannenkoeken recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintPannenkoeken bacon kaas met stroop!
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Porties: 1
- Aantal koolhydraten: 1.6 g khd
Ingrediënten
- 2 plakjes ontbijtspek
- 40 roomkaas
- 1 ei
- ongezoete amandelmelk
- geraspte kaas
- stroopvervanger
Bereidingswijze
Meng de roomkaas, ei en voeg amandelmelk toe tot een mooi beslag (maak het niet te waterig)
Bak de ontbijtspek crispy in een pan en doe het beslag erbij.
Draai de pannenkoek voorzichtig om als hij goudbruin is en strooi er geraspte kaas over.
Doe tot slot wat stroopvervanger over de pannenkoek en geniet!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, bacon, stroop, siroop,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Ga ik vanavond gelijk maken
Beste Oanh,
Hoeveel melk en kun je ook gewone melk gebruiken?
En wat is beter volle of half volle melk?
Groetjes Ap
Je moet net zoveel melk toevoegen tot het een stevig beslag is 🙂
En gewone melk zou kunnen, al raad ik wel ongezoete amandelmelk of sojamelk aan.
Groetjes Oanh
Dank je wel, sojamelk is prima idee.
groet Ap
Ik heb het net gemaakt. Pannenkoek bleef niet heel, het zag er eerder uit als scrambled eggs?
Smaak is wel goed
Ah! Je hebt in vergelijking met gewone pannenkoeken wel meer geduld nodig en hij is inderdaad iets kwetsbaarder. Gelukkig smaakte hij wel goed! 🙂