Gisteren heb ik genoten van deze snelle brunch. Ze zijn snel op tafel getoverd en heerlijk met hartig beleg!
PrintSnelle broodjes met geitenkaas!
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Porties: 1
- Aantal koolhydraten: 3.2 khd per broodje
Ingrediënten
- 20 g boter
- 25 g Griekse yoghurt
- 40 g amandelmeel (klik)
- 1 ei
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Smelt de boter. Meng de amandelmeel, ei, wijnsteenbakpoeder en zout in een magnetron bestendig bakje en doe het voor 1.5 minuut in de magnetron op 750 watt.
Laat het even afkoelen en snijd het broodje horizontaal door midden.
Beleg het broodje met wat je lekker vindt! Ik heb er sla, geitenkaas en een tomaatje bij gedaan met wat komkommer slices on the side.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, snelle, snel, brood, broodjes,
Klinkt lekker en lekker snel. Op welk vermogen moet de magnetron?
Op 750 watt Sara 🙂
Groetjes Oanh
Wat doe je met de gesmolten boter, vraag ik mij af
Dat doe je bij het mengsel Emmy! ?
Groetjes Oanh
Kun je deze ook van te voren maken en eventueel invriezen?
Help, ik heb geen weegschaaltje hihi waar kun je 40 gr amandelmeel mee vergelijken? Theelepel, eetlepel?🙈
Hoi Suzanne,
Een (niet afgestreken) eetlepel is ongeveer 15 g 🙂
Groetjes Oanh
Erg lekker en super snel klaar. Dit kan ik dus ook snel maken op m’n werk! Dank je wel Oanh😘