Zalm Wraps met rucola!

Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van home made gerechten met verse ingrediënten. Nou zijn er wel eens van die dagen wanneer ik weinig tijd heb en voor dat soort dagen zijn o.a. deze koolhydraatarme wraps een hele uitkomst! Je kunt ze beleggen met van alles als frisse lunchwrap of omtoveren tot een volwaardig mexicaans maaltje! Vandaag heb ik ze belegd met kruidenroomkaas, zalm en rucola. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zalm Wraps met rucola!

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten:

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smeer de kruidenroomkaas over de wrap en leg daar de rucola over.
Verdeel de zalm over de rucola en rol de wrap op.
Snijd de wrap in en leg het op een bedje van rucola, gesneden tommies en kappertjes.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wrap, wraps, tortillas, Mexicaans,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Yvonne Goudzwaard

    Ook lekker met rode ui reepjes ertussen

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.