Witte chocolade vanille fruitcake!

(Dit recept is gemaakt in samenwerking met Holland & Barrett)

Het is weekend! Ik heb om het te vieren een smakelijke traktatie gemaakt waar je samen met een warm kopje koffie of thee heerlijk van kan genieten! Zoals de titel al verklapt is het een fruitig cakeje geworden met deze witte chocolade en een vleugje vanille. Een verrukkelijke combinatie als je het mij vraagt! De cake is heerlijk van structuur en is makkelijk naar eigen smaak aan te passen. Probeer bijvoorbeeld eens andere chocolade, noten of rozijnen (khb).

Ben je ook zo’n fan van witte chocolade? Probeer dan deze recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witte chocolade vanille fruitcake!

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Cake:

Topping:

Glazuur:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Hak de witte chocolade in grove stukjes.
Meng de gehakte chocolade met alle cake ingrediënten tot een egale massa en schep het geheel in de bakvorm.
Hak de witte chocolade voor de topping en verdeel het met de rest van het rode fruit over de cake.
Bak de witte chocolade vanille-fruitcake 45 minuten in de oven.

Laat de cake afkoelen en maak ondertussen het glazuur door de eryhritol poeder te mengen met een paar druppels water. Blijf roeren en voeg eventueel meer druppels water toe totdat het een mooi glazuur is geworden.
Sprenkel het glazuur tot slot over de cake.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, with, chocolade, cake, fruit

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.