Wortel wraps

Vandaag heb ik wraps gemaakt met wortel. Die had ik nog over van het avondeten en het leek mij heerlijk om er wraps mee te maken. Ik vind het altijd extra leuk om lekkers te maken met hetgeen wat er nog in de koelkast staat. De wraps zijn heerlijk geworden! Ik heb ze belegd met kruidenroomkaas, avocado, sla uit de tuin en een gekookt eitje. Natuurlijk zijn ze heerlijk met allerlei ander lekkers. De populaire combinatie van gerookte zalm, kruidenroomkaas en bieslook is bijvoorbeeld altijd verrukkelijk!

Je kunt de wraps maken met behulp van deze BPA-vrije bakmat op 160c voor ongeveer 25 minuten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Wortel wraps

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 2 wraps
  • Aantal koolhydraten: 4,25 g khd per wrap

Ingrediënten

  • 125 g cottage cheese
  • 2 eieren
  • 100 g beetgaar gekookte wortelen
  • snuf Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten in een blender en schenk het op de bakmat en gebruik een spatel om het in een rechthoek te vormen.
Bak de wrap ongeveer 20 minuten gaar in de oven.

Ik heb de wraps in tweeën gesneden.


Sleutelwoorden: wrap, koolhydraatarm, groente, wraps, glutenvrij, lunch,

Heb je mijn ebook makkelijke en toegankelijke recepten al gezien?

One Comment

  1. Hallo Oanh,
    Bedankt voor je wrap recept.
    Denk je dat dit ook met een andere groente kan, in plaats van wortelen?
    Zonnige groet, Jolanda ????

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.