Aachener printen

Vandaag heb ik Aachener Printen koekjes gemaakt voor de challenge. Het heeft iets weg van een speculaas koekje en een taai taai. Heerlijk gekruid en heel erg herfstig! Leuk om te maken, om te versieren en helemaal lekker om op te peuzelen

Klik hier voor meer koekjes recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Aachener printen

  • Bereidingstijd: 30 minuten + 1 uur opstijven
  • Porties: 12 koekjes
  • Aantal koolhydraten: 0,5 g khd per koekje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg, wikkel het in vershoudfolie en leg het minimaal een uur in de koelkast.

Verwarm de oven op 160c.
Rol het deeg tot een vierkant plan met een dikte van ongeveer 3mm.
Snijd er 12 koekjes in en bak de koekjes ongeveer 15a20 goudbruin in de oven.

Laat de koekjes afkoelen zodat ze kunnen uitharden.


Sleutelwoorden: koekjes, koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij, aachener printen, speculaas,

Heb je mijn ebook Snelle en makkelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.