Aziatisch zalmpakketje uit de oven!

Deze week heb ik gekozen voor een makkelijk visgerechtje! Er waren een aantal verzoekjes voor camping gerechten en gerechten voor op de BBQ. Dit zalm pakketje is er ideaal voor! Je kunt eindeloos variëren met de groentes, vis en kruiden.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Aziatisch zalmpakketje uit de oven!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 2

Ingrediënten

  • 300 g asperges
  • 100 g puntpaprika
  • 100 g aziatisch wok groentepakket (paksoi, rode ui, taugé, chinese kool)
  • 1 el vissaus
  • 1 el sojasaus
  • 350 g zalmfilet
  • 1 el gehakte sereh/citroengras
  • 2 tl sesamzaadjes
  • klein scheutje olijfolie
  • 1 tl Chinese 5 kruidenmix

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175c.
Leg twee stukken aluminiumfolie op het aanrecht.
Snijd de kontjes van de asperges en leg ze in het midden van de folie.
Snijd de puntpaprika in stukjes en verdeel het samen met de wokgroenten over de asperges.
Sprenkel de vissaus en sojasaus over de groenten en leg de stukken zalmfilet over de groenten.
Doe de gehakte sereh over de zalm en sprenkel er sesamzaadjes over.
Doe er tot slot olijfolie en de 5 spices over het geheel, sluit de pakketjes goed af maar laat er wel wat ruimte over zodat het goed kan stomen.
Leg de pakketjes 25 a 30 minuten in de oven of op de BBQ!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, zalm, pakketje, oven, bbq, barbecue, Aziatisch


 

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.