Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!

Deze week heb ik voor de challenge deze Peanut magnums gemaakt! Met dit warme weer zijn recepten van ijsjes en helemaal deze lekkere babes meer dan welkom. Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en mega lekker!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 7.8 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze vormpjes gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de pindakaas, slagroom en Sukrin in een pannetje en laat het enkele minuten indikken.
Verdeel het over 4 ijsvormpjes en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer.
Smelt  de chocolade na die 3 uurtjes au-bain marie en haal de ijsjes uit de vormpjes.
Verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes en leg ze daarna weer enkele minuten in de vriezer.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnums, magnum, pinda, peanut, ijs, ijsjes

2 Comments

  1. Hennie Nicolai

    Zit in pindakaas niet veel koolhydraten?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.