Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!

Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!


Deze week heb ik voor de challenge deze Peanut magnums gemaakt!
Met dit warme weer zijn recepten van ijsjes en helemaal deze lekkere babes meer dan welkom <3
Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en mega lekker!

IngrediΔ“nten 4 stuks

7.8khd per magnum

    • 80 g pindakaas (lidl)
    • 240 ml slagroom
    • 15 g Sukrin+
  • 100 g stevia chocolade (klik)

Bereidingswijze:

Verwarm de pindakaas, slagroom en Sukrin in een pannetje en laat het enkele minuten indikken.
Verdeel het over 4 ijsvormpjes en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer.
SmeltΒ  de chocolade na die 3 uurtjes au-bain marie en haal de ijsjes uit de vormpjes.
Verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes en leg ze daarna weer enkele minuten in de vriezer.

Zo makkelijk kan lekker zijn! Geniet! X

2 Reacties

  1. Hennie Nicolai

    Zit in pindakaas niet veel koolhydraten?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*