Peanut magnums!

Deze week heb ik voor de challenge deze Peanut magnums gemaakt! Met dit warme weer zijn recepten van ijsjes en helemaal deze lekkere babes meer dan welkom. Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en mega lekker!

Klik hier voor meer ijs recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 7.8 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze vormpjes gebruikt.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de pindakaas, slagroom en Sukrin in een pannetje en laat het enkele minuten indikken.
Verdeel het over 4 ijsvormpjes en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer.
Smelt  de chocolade na die 3 uurtjes au-bain marie en haal de ijsjes uit de vormpjes.
Verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes en leg ze daarna weer enkele minuten in de vriezer.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnums, magnum, pinda, peanut, ijs, ijsjes

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

5 Comments

  1. Avatar foto
    Hennie Nicolai

    Zit in pindakaas niet veel koolhydraten?

  2. Avatar foto

    Lijkt me erg lekker, maar ik heb de juiste vormpjes niet. Als ik het in een bak maak, is het dan ‘schepbaar’?

  3. Avatar foto

    Oanh, kan ik ook pindakaas vervangen voor iets anders? wordt de pindakaas niet te overheersend qua smaak?

  4. Avatar foto

    Jammer, ik heb een pinda allergie.
    Maar hij lijkt mij heerlijk;-)

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.