Deze week heb ik voor de challenge deze Peanut magnums gemaakt!
Met dit warme weer zijn recepten van ijsjes en helemaal deze lekkere babes meer dan welkom <3 Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en mega lekker!
Ik heb deze vormpjes gebruikt.
Ingrediēnten 4 stuks
7.8khd per magnum- 80 g pindakaas (lidl)
- 240 ml slagroom
- 15 g Sukrin+
- 100 g smeltchocolade
Bereidingswijze:
Verwarm de pindakaas, slagroom en Sukrin in een pannetje en laat het enkele minuten indikken.
Verdeel het over 4 ijsvormpjes en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer.
Smelt de chocolade na die 3 uurtjes au-bain marie en haal de ijsjes uit de vormpjes.
Verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes en leg ze daarna weer enkele minuten in de vriezer.
Zo makkelijk kan lekker zijn! Geniet! X
Pre-order mijn nieuwste boek:
Zit in pindakaas niet veel koolhydraten?
Die van de Lidl is de beste! 🤗