Deze week heb ik voor de challenge deze Peanut magnums gemaakt! Met dit warme weer zijn recepten van ijsjes en helemaal deze lekkere babes meer dan welkom. Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en mega lekker!
Klik hier voor meer ijs recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintSuikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!
- Bereidingstijd: 3,5 uur
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 7.8 g khd per stuk
Omschrijving
Ik heb deze vormpjes gebruikt.
Ingrediënten
- 80 g pindakaas (lidl)
- 240 ml slagroom
- 15 g erythritol (klik)
- 100 g smeltchocolade (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de pindakaas, slagroom en Sukrin in een pannetje en laat het enkele minuten indikken.
Verdeel het over 4 ijsvormpjes en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer.
Smelt de chocolade na die 3 uurtjes au-bain marie en haal de ijsjes uit de vormpjes.
Verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes en leg ze daarna weer enkele minuten in de vriezer.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnums, magnum, pinda, peanut, ijs, ijsjes
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Zit in pindakaas niet veel koolhydraten?
Die van de Lidl is de beste! 🤗