Bastogne koeken!

Ik heb deze heerlijke koekjes gebakken voor bij de thee. De koekjes die over blijven ga ik gebruiken voor een heerlijke bodem voor een taart! De koekjes zijn makkelijk om te maken en ook lekker met bijvoorbeeld kaneel of een vleugje vanille.

Klik hier voor meer koekjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bastogne koeken!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 12 koekjes
  • Aantal koolhydraten: 0,8 g khd per koekje

Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediƫnten tot een egaal koekjesdeeg en maak er 12 koekjes van in de vorm van Bastogne koeken.
Strooi eventueel nog wat extra erythritol over de koeken.
Bak de koeken ongeveer 25 minuten goudbruin in de oven en laat ze afkoelen en uitharden.


Notities

De koekjes zijn heerlijk met koekkruiden, maar bijvoorbeeld ook met kaneel en vanille!

Gebruik de koekjes als heerlijke basis voor een taartbodem!

Sleutelwoorden: koolhydraatarm, low carb, keto, koek, glutenvrij, Bastogne, koeken, koekjes,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.