Blueberry cakejes!

Ik heb vanochtend deze gezellige blueberry cakejes gebakken en wat zijn ze verrukkelijk geworden! De cakejes zijn lekker zacht, luchtig en heerlijk van smaak. Perfect om mee te nemen naar het bos vandaag. Ook nog erg makkelijk om te maken en ook heerlijk met bijvoorbeeld frambozen of stukjes chocolade. 

Ik heb de cakejes gebakken met deze bakvorm.

Hier komt het recept:

Ingrediënten 10 cakejes

 1.7 g khd per cakeje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over 10 vormpjes.
Bak de cakejes 20a25 minuten goudbruin in de oven.
Garneer de cakejes eventueel met poedersuikervervanger.

Geniet! X

Pre-order mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten:

2 Comments

  1. Judith hoorman

    Is dat op 180 graden? Zou je ze ook in de pannenkoekenmaker kunnen maken?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.