Lemon poppy pannenkoeken

Voor de lunch heb ik deze lemon poppy pannenkoeken gemaakt. Ze zijn perfect van smaak, een beetje krokant van buiten en zacht van binnen! Lekker fris en romig met een citrus roomkaas topping. Ik heb ze in een handomdraai gemaakt met deze pannenkoekenmaker. Ze zijn natuurlijk ook te maken in de koekenpan.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Lemon poppy pannenkoeken

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingredienten tot een egaal beslag. Verwarm de pannenkoekenmaker en schep het beslag in de pan of verdeel het beslag over de 2 vormpjes in de pannenkoekenmaker.
In de pan: Bak de pannenkoek ongeveer 2-3 minuten in de pan totdat de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak de pannenkoek nog ongeveer 1-2 minuten op de andere kant.
Met de pannenkoekenmaker: Draai het temperatuur knopje met de streep naar boven en bak de pannenkoeken ongeveer 4 minuten goudbruin in de pannenkoekenmaker.

Garneer de pannenkoeken met een mengsel van 2 el roomkaas, 1/2 el bruine suikervervanger, 1 el citroensap en een klein scheutje 1 tl vanille-extract


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, low carb, keto, pannenkoek, pannenkoeken, lemon, poppy, cake, cakejes

Bestel mijn boek voor meer exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.