Vietnamese roerei andijvie

Vandaag was ik in eerste instantie van plan met de challenge aan de slag gaan, maar de dag liep even totaal anders! De challenge verschuif ik naar vrijdag zodat ik alle tijd heb om nieuwe recepten te maken.

In plaats van de challenge heb ik een ander super makkelijk recept klaargemaakt die je binnen enkele minuten op tafel tovert. Het is een gerecht die mijn moeder regelmatig maakt als lunch maar je kan het ook als diner eten. Voor lunch eet je dit gerecht zoals hieronder staat omschreven. Als je dit gerecht voor het avondeten wilt bereiden is dit overheerlijk in combinatie met koolhydraatarme nasi! 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vietnamese roerei andijvie

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 3.4 g khd

Ingrediënten

  • 30 g uien
  • 2 el kokosolie 
  • 3 eieren
  • 10 ml vissaus
  • snuf peper
  • 1 stengel lente ui
  • 50 g andijvie

Bereidingswijze

Snijd het uitje in kleine blokjes en fruit het in een pan met kokosolie. 
Kluts ondertussen die eieren met vissaus en peper. 
Snijd de lente ui en andijvie in dunne reepjes. 
Schenk de geklutste eieren in de pan en voeg de andijvie toe.
Zet het vuur laag en blijf regelmatig roeren, zodat het ei overal gelijkmatig stolt. Zet het vuur uit als het ei gestold is.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, low carb, keto, ei, roerei, andijvie, vietnamees, lunch

Bestel mijn nieuwste boek voor exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.