Broodjes zonder amandelmeel

Voor de challenge heb ik broodjes gemaakt zonder amandelmeel! Lekker voor het ontbijt, brunch, lunch of om mee te nemen naar werk of onderweg. Naast een soepje zijn deze broodjes ook lekker met een beetje kruidenboter. Of gewoon met een hartig belegje, als tosti’s of smakelijke panins’s! Geef er een twist aan door een beetje tomatenpuree of sambal toe te voegen aan het beslag.

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Ik heb de broodjes gebakken met deze BPA-vrije bakvorm.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Broodjes zonder amandelmeel!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 4 broodjes
  • Aantal koolhydraten: 3,5 g khd per broodje

Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren luchtig, voeg de overige ingrediƫnten er aan toe en meng het tot een egaal beslag.
Verdeel het beslag over 4 bakvormpjes, strooi eventueel wat zaadjes of geraspte kaas erover en bak de broodjes 30a35 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, brood, broodjes, zonder amandelmeel, keto, glutenvrij

Heb je mijn Ebook, snelle en toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.