Chocolade cakejes met marsepein

Voor de challenge heb ik ook deze gezellige chocolade cakejes gebakken. Ik heb paaseitjes gemaakt met deze koolhydraatarme marsepein zodat ze perfect op de paastafel staan! Ze zijn heerlijk met cacaopoeder maar ook met koekkruiden of kaneel zullen deze verrukkelijk zijn. Super makkelijk om te maken en leuk om met kinderen te bakken.

Ik heb de cakejes gebakken met deze bakvorm.

IngrediΓ«nten 6 cakejes

2.25 gΒ khd per stuk

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 6 bakvormpjes. Maak ei vormpjes van de marsepein en druk het voorzichtig in het midden van de cakejes.
Bak de chocolade cakejes 25 minuten in de oven.

Geniet! X

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.