Chocolade cakejes met marsepein

Voor de challenge heb ik ook deze gezellige chocolade cakejes gebakken. Ik heb paaseitjes gemaakt met deze koolhydraatarme marsepein zodat ze perfect op de paastafel staan! Ze zijn heerlijk met cacaopoeder maar ook met koekkruiden of kaneel zullen deze verrukkelijk zijn. Super makkelijk om te maken en leuk om met kinderen te bakken.

Bekijk hier meer smakelijk baksel receptjes.

Bekijk mijn nieuwste boek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade cakejes met marsepein

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 2.3 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb de cakejes gebakken metΒ deze bakvorm.



Bereidingswijze

Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 6 bakvormpjes. Maak ei vormpjes van de marsepein en druk het voorzichtig in het midden van de cakejes.
Bak de chocolade cakejes 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, marsepein, chocolade, cake, cakejes, Pasen

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.