Carrot cupcakes

Ik heb voor de challenge deze week de meest verrukkelijke carrot cupcakes gebakken! Ik heb vaker carrot cakes gebakken, maar wat mij betreft heeft deze de beste structuur en smaak! Lekker zacht, beetje fluff, absoluut niet droog of zwaar. Just perfect.

Ik heb de cupcakes gebakken met deze bakvorm.

IngrediΓ«nten 3 stuks

Β 3.2 khd per carrot cupcakeΒ 

Frosting:

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c. Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over 3 vormpjes. Bak de carrot cupcakes 35-40 minuten goudbruin in de oven en laat de cupcakes afkoelen.
Maak de frosting door de roomkaas te mengen met kaneel en de sukrin gold.
Verdeel de frosting over de cupcakes en rasp er een beetje wortel over.

Geniet! X

Bestel mijn boek voor meer exclusieve recepten:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.