Carrot cupcakes

Ik heb voor de challenge deze week de meest verrukkelijke carrot cupcakes gebakken! Ik heb vaker carrot cakes gebakken, maar wat mij betreft heeft deze de beste structuur en smaak! Lekker zacht, beetje fluff, absoluut niet droog of zwaar. Just perfect.

Ik heb ze gebakken met deze bakvorm.

Meer cupcake en muffin recepten vind je hier!

Bestel mijn zesde boek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Carrot cupcakes

  • Bereidingstijd: 1 uur
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 3.2 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb de cupcakes gebakken met deze bakvorm.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Frosting:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over 3 vormpjes. Bak de carrot cupcakes 35-40 minuten goudbruin in de oven en laat de cupcakes afkoelen.
Maak de frosting door de roomkaas te mengen met kaneel en de sukrin gold.
Verdeel de frosting over de cupcakes en rasp er een beetje wortel over.


Notities

Gebruik speculaaskruiden voor de variatie!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, low carb, keto, carrot, cupcakes, muffins, cupcake, wortel,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.