Deze superleuke ijsjes heb ik samen met Trev gemaakt. Onwijs makkelijk om te maken en natuurlijk errrrug lekker! Het is een kwestie van de ingredienten in de mixer doen, mixen tot een luchtig geheel en verdelen over de ijsvormpjes. Je kan allerlei lekkere smaakjes kiezen. Wij hebben gekozen voor frambozen, maar natuurlijk zijn de ijsjes ook verrukkelijk met blauwe bessen of heerlijke aardbeien! Hoe leuk en lekker is het als je de ijsjes dipt in chocolade of over een gedeelte van het ijsje sprenkelt voor een speels effect. Kortom, de ijsjes heel leuk om te maken en erg lekker om op te eten!
Klik hier voor meer ijsjes recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintFrambozen ijsjes!
- Bereidingstijd: 4 uur en 10 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 1.6 g khd per ijsje
Omschrijving
De ijsjes hebben wij gemaakt met deze ijsvormpjes.
Ingrediënten
- 75 ml slagroom
- 75 g roomkaas
- 25 g frambozen
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten tot een luchtige massa en verdeel het over de 4 ijsvormpjes. Laat de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezen staan.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, ijs, ijsjes, roomijs,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Dag Oanh,
wat een heerlijke traktatie, superlekker, oma vulde 4 muffin vormpjes en heeft ervan gesmuld, één was niet genoeg 😋, groet van Ingrid.