Frisse mozzarella pesto salade

Ik heb gisteren deze heerlijke frisse salade gemaakt met mozazarella en pesto. Hij is onwijs makkelijk om te maken en snel op tafel getoverd! Perfect naast een soepje of heerlijk bij een barbecue of gewoon lekker als lunch.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frisse mozzarella pesto salade

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd

Ingrediënten

  • 75 g sla
  • 15 g rucola
  • 1 bol mozzarella
  • 80 g snoeptomaten
  • 1 el pijnboompitten

Dressing:

  • 10 g groene pesto
  • 10 ml olijfolie
  • 1 tl balsamico azijn
  • snufje peper
  • snufje Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verdeel de sla en rucola over een bord en scheur de mozzarella in stukjes.
Snijd de tomaten doormidden en verdeel de mrozzarellastukjes en tomaat over de sla.
Maak de dressing door de pesto te mengen met olijfolie, balsamicoazijn, peper en Italiaanse kruiden.
Sprenkel de dressing over de salade en strooi de pijnboompitjes erover.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, salade, mozzarella, lunch

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.