Frambozenmuffins!

Deze frambozenmuffins zijn heerlijk als tussendoortje!
Wij nemen ze vaak mee als we de deur uit gaan, genieten van een muffintje onder het genot van een kopje koffie of thee en als we over hebben snoepen we er stiekem van bij het ontbijt!
Naast dat ze heerlijk smaken, zijn ze mega makkelijk om te maken en kan je er makkelijk je eigen draai aan geven.

Klik hier voor meer muffin recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frambozenmuffins!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 2.6 g khd per muffin

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren en Griekse yoghurt tot een luchtige massa.
Voeg alle ingrediënten toe en meng het tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 6 muffin vormpjes en bak de frambozenmuffins ongeveer 40 minuten tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, frambozen, muffin, muffins, cupcake

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

13 Comments

  1. Heeeerlijk. Een lekkernij voor bij de koffie of thee of zomaar tussendoor. En ook nog niet moeilijk te maken Ga ze vast nog eens vaker proberen ook met ander fruit, zoals aardbeien of blauwe bessen!

  2. Wow, wat een heerlijke muffins zijn dit! En makkelijk te maken… Dit smaakt naar meer!

  3. Sandra Thonnissen

    Heb ze vorige week voor het eerst gemaakt. Superlekker! Echt een traktatie als je wat lekkers wil maar weinig koolhydraten. Kan niet wachten om nog meer uit je kookboek te gaan maken.

  4. Tineke Olislagers

    De variant blauwe bes zit in de oven, het ruikt hier al prima. Mmmm

  5. Net gemaakt en stiekem geproefd ze zijn echt super lekker net “ normale “ muffins. Super blij met dit recept !!!

  6. Mark Neefs

    Vraagje
    Ik heb géén Sukrin in huis maar wel Sucraless ( vervangsuiker uit de Belgische Aveve keten). Nog niet gebruikt om mee te bakken maar dit recept lijkt me zaaaalig .
    Weten jullie of ik Sukrin kan vervangen door Sucraless 1 op 1 aub ?

  7. Vandaag voor de 2e keer gemaakt. Met lactose vrije Griekse yoghurt en ipv boter kokosolie. Heerlijk!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.