Deze frambozenmuffins zijn heerlijk als tussendoortje!
Wij nemen ze vaak mee als we de deur uit gaan, genieten van een muffintje onder het genot van een kopje koffie of thee en als we over hebben snoepen we er stiekem van bij het ontbijt!
Naast dat ze heerlijk smaken, zijn ze mega makkelijk om te maken en kan je er makkelijk je eigen draai aan geven.
Klik hier voor meer muffin recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintFrambozenmuffins!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 6
- Aantal koolhydraten: 2.6 g khd per muffin
Ingrediënten
- 2 eieren
- 100 g Griekse yoghurt
- 100 g amandelmeel (klik)
- 35 g kokosmeel (klik)
- 50 g gesmolten roomboter
- 35 g erythritol (klik)
- 50 g frambozen
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren en Griekse yoghurt tot een luchtige massa.
Voeg alle ingrediënten toe en meng het tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 6 muffin vormpjes en bak de frambozenmuffins ongeveer 40 minuten tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, frambozen, muffin, muffins, cupcake
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Heeeerlijk. Een lekkernij voor bij de koffie of thee of zomaar tussendoor. En ook nog niet moeilijk te maken Ga ze vast nog eens vaker proberen ook met ander fruit, zoals aardbeien of blauwe bessen!
Jaaa top he!! 🥰
Wow, wat een heerlijke muffins zijn dit! En makkelijk te maken… Dit smaakt naar meer!
Super leuk dat je ze zo lekker vindt!! 🥰
Heb ze vorige week voor het eerst gemaakt. Superlekker! Echt een traktatie als je wat lekkers wil maar weinig koolhydraten. Kan niet wachten om nog meer uit je kookboek te gaan maken.
Super leuk Sandra! Fijn dat je er plezier van hebt gehad. Alvast veel plezier met het boek! <3
De variant blauwe bes zit in de oven, het ruikt hier al prima. Mmmm
Wat leuk!! Smulze alvast! 🥰
Net gemaakt en stiekem geproefd ze zijn echt super lekker net “ normale “ muffins. Super blij met dit recept !!!
Ohhh wauw! Fijn dat je er zo blij mee bent Donna!! 🥰
Echt zo goed! Lekkerder dan gewone!
Vraagje
Ik heb géén Sukrin in huis maar wel Sucraless ( vervangsuiker uit de Belgische Aveve keten). Nog niet gebruikt om mee te bakken maar dit recept lijkt me zaaaalig .
Weten jullie of ik Sukrin kan vervangen door Sucraless 1 op 1 aub ?
Ze zitten nu in de oven maar wel met kokosbloesemsuiker. Ik ben niet zo van de kunstmatige suiker. Ik heb 70 gram gebruikt en ben benieuwd of ze net zo lekker zijn als ze ruiken.
Goedemiddag, ik ga ze ook proberen, ik heb alleen Sukrin (rode zak) ipv Sukrin+, maakt dat iets uit in hoeveelheid voor het recept?
Vraag me af wat de hoeveelheid vet en calorien in deze muffin is.
Was heerlijk
Vandaag voor de 2e keer gemaakt. Met lactose vrije Griekse yoghurt en ipv boter kokosolie. Heerlijk!
Ahhh superleuk! 😍