Wafels!

Op zondagen kan ik altijd wel heerlijk genieten van een extra lekker verwen brunch! Deze wafels zijn voor mij bijvoorbeeld perfect voor een druilerige zondagochtend als vandaag. Lekker met besjes, een sprenkel stroop en een beetje poedersuikervervanger. Ik heb de wafels gebakken met deze bakvorm.

Meer wafel recepten vind je hier!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Wafels!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 0.9 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Topping:


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten behalve de topping tot een egaal mengsel.
Zet het wafelijzer aan, spray de vormpjes in zodra deze warm zijn en giet het mengsel in de wafelvormpjes. Herhaal dit nogmaals totdat het beslag op is.
De wafels zijn klaar wanneer ze mooi goudbruin zijn geworden.
Garneer de wafels tot slot met besjes, of ander fruit en de overheerlijke stroopvervanger of podersuikervervanger!


Notities

Ze zijn ook heerlijk met bijvoorbeeld cacaopoeder, kaneel, koekkruiden en een toef slagroom!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wafel, wafels, ontbijt

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Lintenbrink Mieke

    Wat gebruik ik in plaats van Whey-poeder?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.