Gevulde puntpaprika met geitenkaas uit de oven.

Ik heb weer een heerlijk en makkelijk verwen lunch recept voor jullie! Hij is zo in elkaar geflanst en super tasty.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gevulde puntpaprika met geitenkaas uit de oven.

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten:

Ingrediënten

  • 1 puntpaprika
  • 100 g geitenkaas
  • 1 zongedroogd tomaatje
  • 8 pecan nootjes


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 175c.
Snijd de paprika horizontaal door de helft en verdeel de geitenkaas over de twee helften.
Snijd het zongedroogd tomaatje in reepjes en doe het met de pecan noten over de geitenkaas.
Sprenkel tot slot olijfolie over de paprika’s en doe ze voor 25 minuten in de oven (tot de geitenkaas mooi goudbruin is geworden)


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, paprika, brie, oven, puntpaprika, pecan

5 Comments

  1. Jammie dit ziet er ook lekker uit! Ik gebruik feta en spek om de puntpaprika te vullen. Maar deze ga ik ook zeker proberen.

  2. gonnie van eeuwijk

    Heerlijk.Dankjewel
    Groetjes van Gonnie

  3. Lijkt me heerlijk, ben nl. een echte fan van puntpaprika en geitenkaas.
    Ik ben alleen benieuwd naar het aantal koolhydraten per bereid product.
    Hoor het graag van je.
    Groetjes Anny.

  4. Deze ga ik zeker maken:-) vroeg me wel af wat de kh zijn

  5. Hoeveel koolhydraten zitten erin?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.