Ik heb weer een heerlijk en makkelijk verwen lunch recept voor jullie! Hij is zo in elkaar geflanst en super tasty.
PrintGevulde puntpaprika met geitenkaas uit de oven.
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Porties: 1
- Aantal koolhydraten: –
Ingrediënten
- 1 puntpaprika
- 100 g geitenkaas
- 1 zongedroogd tomaatje
- 8 pecan nootjes
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175c.
Snijd de paprika horizontaal door de helft en verdeel de geitenkaas over de twee helften.
Snijd het zongedroogd tomaatje in reepjes en doe het met de pecan noten over de geitenkaas.
Sprenkel tot slot olijfolie over de paprika’s en doe ze voor 25 minuten in de oven (tot de geitenkaas mooi goudbruin is geworden)
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, paprika, brie, oven, puntpaprika, pecan
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Jammie dit ziet er ook lekker uit! Ik gebruik feta en spek om de puntpaprika te vullen. Maar deze ga ik ook zeker proberen.
Heerlijk.Dankjewel
Groetjes van Gonnie
Lijkt me heerlijk, ben nl. een echte fan van puntpaprika en geitenkaas.
Ik ben alleen benieuwd naar het aantal koolhydraten per bereid product.
Hoor het graag van je.
Groetjes Anny.
Deze ga ik zeker maken:-) vroeg me wel af wat de kh zijn
Hoeveel koolhydraten zitten erin?