Grote koeken

Ik heb deze heerlijke koeken gebakken vandaag. Het is een soort basis koek of cake die je kan gebruiken of customizen naar wens. Het heeft iets weg van een luchtig eierkoekje. Ik heb deze koeken versierd samen met mijn zoontje. Super leuk om te doen en helemaal heerlijk! Het resultaat van de versierde koeken vind je hier. Eerder heb ik deze eierkoeken gemaakt, die zijn wat steviger. Deze zijn dus een stuk luchtiger en lichter en smaken niet naar amandelmeel (voor de mensen die niet van amandelmeel houden helemaal top!)

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Grote koeken

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten

optioneel: kaneel, koekkruiden, gesmolten chocolade, cacaopoeder, rood fruit


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix alle ingrediënten tot een egaal en glad mengsel.
Verdeel het mengsel over de 3 bakvormpjes en bak de koeken 20a25 in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, grote, koeken, luchtig, eierkoek, koek,

3 Comments

  1. Kan ik dat eiwitpoeder ook ergens door vervangen?

  2. Ik heb deze gisteren gemaakt. De structuur is goed, maar had er niet wat zoetstof in gemoeten? De smaak is namelijk niet zo lekker. Nu opgelost met gezoete boter, maar dat is niet handig als ik er 1 wil meenemen naar het werk.

  3. Reny Withaar

    Ik heb ze gebakken, ze zien er totaal anders uit. T lijken wel puntige kokosmakronen. Wat zou ik verkeerd hebben gedaan? Ik kan geen foto toevoegen…

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.