Hartige wafels!

Lieve mensen! Maximaal voldaan kan ik jullie vertellen dat alle 154 (!!!!) pakketjes met pannenkoekenmakers zijn ingepakt! 😱 Het is gelukt, daarnaast is het huis aan kant én zijn alle voorraden weer mooi bijgevuld! 💪🏼 Ik heb dus nog een halve dag over voor heerlijke ontspanning in de sunshine 🥰 Natùùrlijk moest er ook nog een Challenge gemaakt worden en laat ik nou nét lunchpauze doen met de Challenge van deze week. Ik heb het mezelf niet te moeilijk gemaakt deze week, maar dat neemt niet weg dat ze overheerlijk zijn!! 🥰 Deze hartige wafels zijn mega makkelijk om te maken en hebben een twist van een pizza! 🍕 Én voor de mensen die niet dol zijn op amandelmeel… Ze zijn gemaakt met gemalen hazelnoten! 🥰

Je kan uiteraard je eigen twist geven aan de wafels. Chorizo of salami lijkt mij namelijk ook errrrug lekker!

Natuuuurlijk kunnen deze heerlijk me wafels ook gemaakt worden in de pannenkoekenmaker! 🥰

Je kan de wafels maken met deze bakvorm.

Ingrediënten 2 wafels

 5.3 gram khd per wafel

  • 75 g hazelnoten
  • 20 g uien
  • 20 g paprika
  • 20 g kastanjechampignons
  • 1 ei
  • 100 g kruidenroomkaas
  • 10 g tomatenpuree
  • 1/2 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • 25 g geraspte kaas
  • snufje Italiaanse kruiden

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180c.
Maal de hazelnoten fijn.
Snijd de uien in dunne ringen en de paprika en champignons in blokjes.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes. 

Bak de wafels 20a25 minuten in de oven.

Geniet! X

One Comment

  1. Marloes

    He Oahn,

    Kan ik de recepten voor wafels ook in een electrische wafelpan maken??

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.