Hartige wafels!

Deze hartige wafels zijn mega makkelijk om te maken en hebben een twist van een pizza! En voor de mensen die niet dol zijn op amandelmeel is dit misschien wel een must try, want ze zijn gemaakt met gemalen hazelnoten! Je kan uiteraard je eigen twist geven aan de wafels. Chorizo of salami lijkt mij namelijk ook errrrug lekker!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hartige wafels!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 5.3 g khd per portie

Omschrijving

Je kan de wafels maken met deze bakvorm.


Ingrediënten

  • 75 g hazelnoten
  • 20 g uien
  • 20 g paprika
  • 20 g kastanjechampignons
  • 1 ei
  • 100 g kruidenroomkaas
  • 10 g tomatenpuree
  • 1/2 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • 25 g geraspte kaas
  • snufje Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Maal de hazelnoten fijn.
Snijd de uien in dunne ringen en de paprika en champignons in blokjes.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes. 

Bak de wafels 20a25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wafels, hartig, hazelnoten,

One Comment

  1. He Oahn,

    Kan ik de recepten voor wafels ook in een electrische wafelpan maken??

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.