Deze hartige wafels zijn mega makkelijk om te maken en hebben een twist van een pizza! En voor de mensen die niet dol zijn op amandelmeel is dit misschien wel een must try, want ze zijn gemaakt met gemalen hazelnoten! Je kan uiteraard je eigen twist geven aan de wafels. Chorizo of salami lijkt mij namelijk ook errrrug lekker!
Klik hier voor meer wafel recepten.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintHartige wafels!
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Porties: 2
- Aantal koolhydraten: 5.3 g khd per portie
Omschrijving
Je kan de wafels maken met een wafelijzer of deze bakvorm.
Ingrediënten
- 75 g hazelnoten
- 20 g uien
- 20 g paprika
- 20 g kastanjechampignons
- 1 ei
- 100 g kruidenroomkaas
- 10 g tomatenpuree
- 1/2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 25 g geraspte kaas
- snufje Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Maal de hazelnoten fijn.
Snijd de uien in dunne ringen en de paprika en champignons in blokjes.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes.
Bak de wafels 20a25 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wafels, hartig, hazelnoten,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Klinkt weer lekker! Ik neem aan dat dit ook in een wafelijzer kan?
Kan dit ook in de wafelijzer?
Waar kun je de hazelnoten door vervangen?
He Oahn,
Kan ik de recepten voor wafels ook in een electrische wafelpan maken??