Gisteren heb ik samen met Trev heerlijk genoten van deze koolhydraatarme Nacho’s. Ik heb ze gemaakt met de tortilla’s uit mijn winkeltje en heb ze gekruid met heerlijke kruiden. Nacho’s zijn nooit compleet zonder home made guacamole, sour crème, gesmolten kaas en deze chili saus. Ze waren een beeeetje hard gegaan maar waren gelukkig om te smullen!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKoolhydraatarme Nacho’s
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Porties: 2
- Aantal koolhydraten: 13 g khd
Ingrediënten
- 4 tortillas (klik)
- snufje Italiaanse kruiden
- olijfolie
- 200 g acocado
- 50 g tomaat
- 20 g sjalot
- 1 teentje knoflook
- snufje peper
- snufje paprikapoeder
- 50 g sour creme
- 2 el limoensap
- 50 g geraspte kaas
- 25 g sour creme
- chili saus (klik)
- optioneel: jalapeño pepers
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Knip de tortilla’s in 8 pizza punten.
Strooi de Italiaanse kruiden over de nacho stukjes en sprenkel er olijfolie over.
Bak de nacho’s 10 minuten in de oven.
Maak ondertussen de guacamole door de avocado, tomaat, sjalot, knoflook, peper, paprikapoeder, sour creme en limoensap te pureren.
Strooi de geraspte kaas over de Nacho’s en bak het weer 10 minuten in de oven.
Lepel de guacamole en extra sour creme over de nacho’s, als je het lekker vind jalapeño pepers en ten slotte de chili saus.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, nacho, Mexicaans, tortilla’s, guacamole
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!