Koolhydraatarme Nacho’s

Gisteren heb ik samen met Trev heerlijk genoten van deze koolhydraatarme Nacho’s. Ik heb ze gemaakt met de tortilla’s van mijn winkeltje en heb ze gekruid met heerlijke kruiden. Nacho’s zijn nooit compleet zonder home made guacamole, sour crème, gesmolten kaas en chili saus van Oanh’s Winkeltje! Ze waren een beeeetje hard gegaan maar waren gelukkig om te smullen!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Nacho’s

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 13 g khd

Ingrediënten

  • 4 tortillas 
  • snufje Italiaanse kruiden
  • olijfolie
  • 200 g acocado
  • 50 g tomaat
  • 20 g sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • snufje peper
  • snufje paprikapoeder
  • 50 g sour creme
  • 2 el limoensap
  • 50 g geraspte kaas
  • 25 g sour creme
  • chili saus
  • optioneel: jalapeño pepers

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Knip de tortilla’s in 8 pizza punten.
Strooi de Italiaanse kruiden over de nacho stukjes en sprenkel er olijfolie over.
Bak de nacho’s 10 minuten in de oven.
Maak ondertussen de guacamole door de avocado, tomaat, sjalot, knoflook, peper, paprikapoeder, sour creme en limoensap te pureren.
Strooi de geraspte kaas over de Nacho’s en bak het weer 10 minuten in de oven.

Lepel de guacamole en extra sour creme over de nacho’s, als je het lekker vind jalapeño pepers en ten slotte de chili saus. 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, nacho, Mexicaans, tortilla’s, guacamole

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.