Koolhydraatarm macacamia brood!

Koolhydraatarm macacamia brood!


Voor de Challenge van deze week heb ik macadamia broodjes gemaakt!
Ik gebruik eigenlijk nooit macadamia noten in recepten, maar OH WAT ZIJN ZE LEKKER!!
Ik denk wel dat het 1 van mijn favoriete broodjes zijn. Dus die noten zullen jullie vanaf vandaag vast vaker tegenkomen!

Het recept is tegelijkertijd een heerlijk basis recept voor vele andere broodjes.
Geef je eenvoudig je eigen twist toe aan het recept en geniet!

De broodjes heb ik in deze bakvorm gemaakt!

Hier is het recept:

Ingrediënten 3 broodjes

 6,2 khd per broodje

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Maak de macadamia noten fijn met behulp van een keukenmachine en meng alle ingrediënten (behalve de 25 g extra macadamia noten) tot een egaal mengsel.
Ik vond het lekker om de 25 g macadamia noten in grove stukken extra door het beslag te doen voor extra bite, maar die kan je weglaten als je dat zou willen.
Verdeel het mengsel over 3 bakvormpjes en bak de broodjes ongeveer 30a35 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*