Koolhydraatarme en glutenvrije dikke dries broodjes!

Ik heb eerder deze dikke Dries gemaakt voor de Wednesday Challenge.
Dat bracht mij op het sublieme idee om hetzelfde deeg van de bovenste laag te gebruiken voor broodjes deze ochtend! Hoe heerlijk is het om hiermee te ontbijten, te brunchen of lunchen? 
Warme dikke Dries broodjes, en dat in 15 min. Uiteraard weer gemaakt met deze pannenkoekenmaker!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme en glutenvrije dikke dries broodjes!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 12 g khd

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de pannenkoekenmaker aan, vet de pannenkoekenmaker in, en meng de ingrediënten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel in de 2 vormpjes en bak de dikke dries broodjes ongeveer 8 minuten.

Garneer de dikke dries broodjes tot slot met poedersuikervervanger en geniet! X


Notities

Je kunt ze ook in de oven maken. Gebruik dan bijvoorbeeld deze bakvormpjes en bak ze ongeveer 25 minuten op 160c.

Als je de koolhydraten wilt minderen, kan je in plaats van de rozijntjes ook andere noten gebruiken, of zelfs rood fruit!

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, dikke, dries, brood, broodjes, cake,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.