Flapjacks!

Ik heb deze mega krokante flapjacks gemaakt voor de challenge deze week! Naast mega krokant, zijn ze ook mega makkelijk om te maken en mega lekker! Je kan er je eigen twists aan geven. Probeer eens andere noten, kaneel, cacao, vanille of gesmolten chocolade over de flapjacks! Ik neem ze heerlijk mee als snack vandaag.

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Klik hier voor meer reep recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Flapjacks!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 6 stuks
  • Aantal koolhydraten: 3,5 khd per flapjack

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

 


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten en vet de bakvormpjes in.
Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes en bak de flapjacks ongeveer 20 a 25 minuten in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, flapjack, repen,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Angelique

    Ziet er lekker uit Oanh! zou ik het eventueel ook kunnen maken met eigen gemaakt granola?
    Ik heb net nl een bestelling in de webshop gedaan en daar zat deze muesli niet bij 😉

  2. Pauline van Essen

    Is dit glutenvrij?

    • Dit zijn de ingrediënten: Dus volgens mij wel!

      Ingrediënten: Sojavlokken, vijgen, sojakern stukjes, bessenmengeling 5% (frambozen 3 % en aardbeien 2%), rijstmeel (wordt in zeer kleine hoeveelheden toegevoegd om te voorkomen dat de vijgen aan elkaar plakken).

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.